Vem är jag?

Mitt namn är Ivannia.
Från Chile, utbildad undersköterska, CNC-operatör, administrativ sekreterare, mamma, farmor, hustru, moster, svärmor och har alltid varit intresserad om kost och hälsa. Där började min resa till mina två utbildningar: Kostrådgivare, Livsstilskonsult och även framtida utbildningar.


Hur hamnade jag här?

Året 2011 läste jag boken Matrevolutionen av Andreas Eenfeldt, mest känd som kostdoktorn (idag som dietdoctor). Jag läste ut boken på bara två dagar! Det var en ögonöppnare för mig och jag ändrade min kost direkt. Samma år hittade jag en grupp om LCHF på Facebook och där kunde vi (Lchf:are) byta erfarenheter, tipsa, hjälpa och byta information med varandra. Så småningom blev jag administratör i gruppen. Idag är vi nio administratörer med olika bakgrund, tre av oss är utbildad till Kostrådgivare. Gruppen är den största gruppen inom LCHF i Sverige.
Jag bestämde mig väldigt tidig (i LCHF-djungel) att följa Anna Hallén, för hon förstod att vi alla är olika, att våra bagage väger olika hos oss och innehåller olika erfarenheter.


Utbildningar:

Året 2017 fick jag den stora möjligheten att läsa till Kostrådgivare och Livsstilskonsult hos Anna Hallén och April 2018 hade jag i mina händer mina två diplom. Det första Anna lärde oss var en mantra och som löd:
För vem och varför.
Alltid med fokus på individuell anpassad rådgivning.
Det är så jag hamnade här och vågade ta steget att hjälpa andra genom den kunskap som jag har fått hos Anna.


Hur mår jag själv?

Väldigt bra! Jag valde att fokusera på min hälsa och mående och att inte definieras av siffrorna som visas på vågen. Jag fyller mina dagar med sådant som gynnar mitt liv: familjen, barnbarnet, dans, gå på bio med min man och dotter, yoga, fika med vänner, utbildningar (en riktig dopamin kick för mig!!) och det viktigaste av allt: återhämtning.
Livet är inte perfekt och man kan lära sig mycket utav det. Alla kan må sitt bästa på olika sätt, med olika verktyg som passar in i vårt liv. Det är även tillåtet att ta en paus från livet för att fokusera och ta hand om sig själv. 
Hjärtligt välkommen till mig. 

Ni finner min Facebook sida här


© Copyright ivannias.se